Nieuwe toiletwagens, ook te huur

Toiletwagenhuren.nu is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van zeer luxe toiletwagens. Met de nieuwe, buitengewoon comfortabele toiletwagens ontvangt u uw gasten zoals u zelf graag ontvangen wilt worden. Deze extra luxe, mobiele toilet-unit is hygiënisch, praktisch en technisch perfect. Maar bovenal heeft de toiletwagen een interieur en een afwerkingniveau dat moeiteloos kan concurreren met menige permanente sanitaire ruimte. De royale maatvoering, de gebruikte materialen en de geraffineerde verlichting doen u en uw gasten zelfs even vergeten dat het hier slechts om een tijdelijke voorziening gaat.

Toiletwagens die perfect passen bij uw gelegenheid

De toiletwagens zijn ideaal als u bij een evenement of een verbouwing bijvoorbeeld, uw gasten toch representatief wilt onthalen. Het design, het sanitair en de RVS accessoires: alles zorgt ervoor dat uw organisatie ook hier klasse en niveau uitstraalt.

Altijd topkwaliteit en service bij Jack Oosterwijk

Wat u niet kunt zien maar wel zult merken, is de topkwaliteit en service die bij Toiletwagenhuren.nu hoort. En dat betekent: duidelijke afspraken over prijs en plaatsing, correcte levering en verwijdering, en een buitengewoon prettige samenwerking.

FACEBOOK

U kunt ook op onze facebook pagina kijken voor recente foto's. Hier komt ook te staan waar de toiletwagen gestaan heeft. Staat u er al tussen?
Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over de verhuur van onze toiletwagens

Financiering

Wij zijn aangesloten bij:


Direct contact

© JackOosterwijk.nl | Privacy & Voorwaarden | Cookies | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl