Aanhanger kopen in de buurt van Breda bij Jack Oosterwijk

Een aanhanger in Breda kopen of huren?

Een aanhanger kopen in de buurt van Breda die aan al uw wensen voldoet? Neem dan contact op met Jack Oosterwijk of bekijk onze website. Wij zijn namelijk dé specialist van Breda en omgeving als het gaat om aanhangwagens en meer. Wij verkopen dagelijks namelijk vele aanhangers van goede kwaliteit en zeer nette prijzen. Indien wenselijk kunt u ook langs komen in onze showroom. Hier vindt u aanhangwagens van verschillende merken, zowel nieuw als gebruikt. De occasions kunt u ook op onze website bekijken. Wanneer u een occasions aanhanger bij ons koopt bent u zeker van veiligheid. Wij controleren onze aanhangwagens namelijk altijd nauwkeurig zodat onze klanten veilig de weg op kunnen. Naast het kopen van een aanhanger kunt bij ons terecht voor verhuur. De soorten aanhangers die u kunt huren en de prijzen vindt u op onze website. Ook vindt u hier verschillende details. Wilt u graag een aanhanger met een laadvermogen van 750kg? Liever een autotransporter met een laadvermogen van 3000kg? Beiden verhuren wij. Neem voor meer informatie over aanhangers of de beschikbaarheid contact met ons op.

Aanhanger carrosserieën leverbaar in Breda

Wilt u een aanhanger van een specialist in de buurt van Breda? Een carrosserie? Bij ons kunt u naar wens uw aanhanger of bedrijfswagen laten om of opbouwen. Hierbij kunt u denken aan een gesloten opbouw, schuifzeilen of voor speciaal auto vervoer. Ook bouwen wij container afzetsystemen en kleine kippers op bedrijfsauto’s. Kortom, voor de volgende objecten kunt u bij ons terecht:

  • Kippers
  • Afzetsystemen
  • Gesloten opbouw
  • Speciaal auto vervoer
  • Schuifzeilen

Neem contact op om uw wensen te bespreken voor een aanhanger en wij kijken graag of we hierin kunnen voorzien.

Aanhanger huren in Breda

Snel en voordelig een aanhanger huren in de buurt van Breda kunt u doen bij Jack Oosterwijk in de buurt van Breda. Zeker wanneer u af ent oe een aanhanger nodig heeft is het zonde deze aan te schaffen. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende soorten aanhangwagens, toiletwagens en koelwagens te kunnen huren voor scherpe prijzen. Hierdoor kunt u gebruik maken van een aanhanger zonder verdere onderhoudskosten, aanschafkosten en stallingsproblemen. Benieuwd naar de soorten en mogelijkheden? Bekijk ons assortiment gerust op de website. Ook kunt u onze Facebookpagina liken voor aantrekkelijke acties voor aanhangers.

Neem contact op

Jack Oosterwijk Aanhangwagens V.O.F. logo

Geplaats door Jack Oosterwijk Aanhangwagens V.O.F.

Jack Oosterwijk Aanhangwagens V.O.F.

Stel uw vraag

Aanhanger | Breda

Financiering

Wij zijn aangesloten bij:


Direct contact

© JackOosterwijk.nl | Privacy & Voorwaarden | Cookies | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl