Een standaard aanhanger of aanhanger op maat laten maken bij Jack Oosterwijk 

Een standaard aanhanger of aanhanger op maat laten maken bij Jack Oosterwijk

Aanhanger op maat laten maken die volledig voldoet aan uw wensen? Wat uw wensen ook zijn, voor een aanhangwagen moet u beslist bij Jack Oosterwijk zijn. Wij zijn al vele jaren een bekend begrip in de omgeving als het gaat om de verkoop van aanhangers. Sinds 1972 zijn wij actief in het leveren van verschillende aanhangwagens en dealer van verschillende merken trailers. Hierbij kunt u denken aan: 

Verschillende aanhangers te koop bij Jack Oosterwijk 

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verkopen van aanhangers. Voor zowel nieuwe als gebruikte aanhangers bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat o.a. uit: 

Wat uw wens ook is, wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en adviseren u bij uw keuze voor een aanhanger. 

Aanhanger huren  

Naast de verkoop van aanhangers, verhuren wij deze ook. De soorten aanhangers die u bij ons kunt huren vindt u op onze website. Hier vindt u verschillende details over de aanhangers. Wilt u graag een aanhanger met een laadvermogen van 750kg? Of liever een autotransporter met een laadvermogen van 3000kg? Meer informatie over het huren van een aanhanger? Aarzel niet en neem contact met ons op.  

Onze aanhangwagen service 

Voor aanhangwagen service moet u beslist bij Jack Oosterwijk zijn. Wij zijn specialist in het verkopen van zowel nieuwe als gebruikte aanhangwagens. Daarnaast verzorgen wij verhuur, reparatie en onderhoud. Indien u iets gaat vervoeren in een aanhangwagen moet u er zeker van zijn dat dit op een juiste manier gebeurt. Zo moet het veilig zijn en de te vervoeren objecten beschermen. Bij ons bent u hier zeker van! Benieuwd welke aanhangwagen aansluit bij uw wensen? Aan de hand van uw vervoerswensen kunnen we samen kijken welk product het meest geschikt is. U kunt hiervoor langskomen of telefonisch contact met ons opnemen. Indien nodig kunnen we ook in uw wensen voorzien met speciaalbouw. Hierdoor kunnen wij een aanhangwagen maken die volledig aan uw wensen voldoet. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Jack Oosterwijk Aanhangwagens V.O.F. logo

Geplaats door Jack Oosterwijk Aanhangwagens V.O.F.

Jack Oosterwijk Aanhangwagens V.O.F.

Stel uw vraag

Aanhanger

Financiering

Wij zijn aangesloten bij:


Direct contact

© JackOosterwijk.nl | Privacy & Voorwaarden | Cookies | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl