Reparatie en onderhoud

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor de reguliere onderhoudsbeurten en andere soorten reparaties welke door ons zelf verzorgd.
Alle onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens een vast schema dat door ons zelf is opgesteld.
Na afloop wanneer de aanhangwagen is goedgekeurd wordt deze voorzien van een Bovag keuringssticker.
Dit wordt gedaan zodat de controlerende instanties kunnen zien dat uw aanhangwagen door een vakkundig bedrijf wordt onderhouden. Ook hebben wij als extra service diverse leen aanhangwagens staan welke u tijdens een reparatie kunt gebruiken.

Van haal en breng service tot losse onderdelen voor de doe-het-zelver

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de aanhangwagen te brengen kunt u tevens gebruik maken van onze haal en breng service! Natuurlijk kunnen wij ook diverse aanpassingen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het monteren van een lier, extra verlichting, een spoiler of een huif, zodat alles tijdens dezelfde servicebeurt geregeld kan worden. Onderdelen en accessoires voor aanhangwagens zijn natuurlijk ook los bij ons verkrijgbaar, van koppelingslot tot remkabels, u kunt dan de reparatie- of aanpassingswerkzaamheden zelf verrichten. Hiermee kan de "doe-het-zelver" ook perfect vinden wat hij of zij zoekt. 

Alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden worden verricht volgens de door BOVAG gestelde richtlijnen.

Het jaarlijks laten keuren van uw aanhangwagen is verplicht voor ISO en VCA certificering en dus van groot belang. Niet alleen voor Arbo-diensten zijn keuringsrapporten belangrijk, zeker wanneer u met personeel werkt, maar ook verzekeringsmaatschappijen en politie vragen steeds vaker naar een rapport.
Voor paardentrailers adviseren wij ook een jaarlijkse keuring omdat de gevolgen van een slecht onderhouden vloer vaak niet te overzien zijn.

Verleng de levensduur van uw aanhangwagen en laat het onderhoud uitvoeren door Jack Oosterwijk

Wij onderhouden alle merken aanhangwagens, paardentrailers en boottrailers. Ons bedrijf beschikt over gecertificeerde keurmeesters, de meest geavanceerde gereedschappen en analyse apparatuur.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt die wij voor u uitvoeren vindt plaats aan de hand van een uitgebreide checklist.
Na inspectie van de onderdelen worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Als alles aan uw aanhangwagen in goede staat verkeerd en/of defecten zijn gerepareerd, wordt de keuringssticker erop geplakt en ontvangt u het keuringsrapport.

Dit is niet alleen van belang voor uw veiligheid maar ook voor de levensduur van uw aanhangwagen.

 

Wij zijn BOVAG-erkend Tevens zijn wij ook voorzien van het RDW-certificaat

Uw aanhangwagen word voorzien van deze sticker als deze aan alle eisen voldoet

Direct contact

Financiering

Wij zijn aangesloten bij:


Direct contact

© JackOosterwijk.nl | Privacy & Voorwaarden | Cookies | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl