TOHACO luchtgeveerde aanhangwagens

Ontmoet de aanhangwagen van de toekomst

In de wereld van het vrachtwagentransport is luchtvering al jarenlang een veelgebruikte toepassing om een comfortabel en veilig transport mogelijk te maken.
Tohaco is er in geslaagd met de expertise uit die transportwereld een aanhangwagen te ontwikkelen die een ongelofelijk laadgemaak combineert met een super wegligging en een ongeëvenaard rijcomfort.  
Rijden met een aanhangwagen krijgt een compleet andere dimensie. Een demonstratie met proefrit zal u overtuigen. 


Comfort
De Tohaco luchtgeveerde aanhangwagen heeft een superieur rijgedrag, omdat de aanhangwagen bij ieder gewicht optimaal geveerd is. Dit zorgt ervoor dat de aanhangwagen niet danst of springt. Het ontbreken van deze negatieve eigenschappen betekend een comfortabele rit voor u en voor uw lading. Door de luchtvering en door het ontbreken van rijplaten volgt de Tohaco vrijwel geruisloos.

 

De drie verschillende veersystemen

Volledig elektronisch veersysteem
Dit veersysteem is uitgevoerd met de beste componenten verkrijgbaar in de wereld van luchtvering. Geavanceerd en betrouwbaar. Met een druk op de knop laat u de laadvloer van de aanhangwagen heffen of zakken. De hoogtesensoren onder het chassis geven de besturingsunit informatie die vervolgens afhankelijk van de situatie, de compressor opdracht geeft, lucht in de balgen te pompen of lucht af te laten. Deze kwaliteitscompressor is voorzien van een luchtdroger om in de meest uiteenlopende weersomstandigheden probleemloos te kunnen functioneren. Waar nodig ondersteund door één of twee luchtvoorraad tanks. Deze elektronische niveauregeling zorgt er tevens voor dat gewichtsverschillen in de lading tussen links en rechts automatisch worden gecorrigeerd. Het gehele veersysteem is onder de aanhangwagen gemonteerd. De gemonteerde semi tractie accu wordt geladen tijdens het rijden door het trekkend voertuig. Via de gemonteerde stekker kunt u ook bijladen met een externe acculader. De zekerheid van een noodventielsysteem en valbeveiliging maken de trailer compleet.

TV veersysteem
Het TV veersysteem is ontwikkeld als voordeliger alternatief op het elektronisch veersysteem. De aanhangwagen is voorzien van dezelfde kwaliteit luchtbalgen en schokdempers. Het betrouwbare veersysteem is handbediend middels 2 ventielen en een compressor.  Deze kunnen bediend worden vanuit een bedieningskast  die op de dissel van de aanhangwagen is gemonteerd. Twee hoogte indicatoren laten u zien wanneer de aanhangwagen de juiste rijhoogte heeft. Ook hier onder de laadvloer een semi tractie accu die voor de energie zorgt en wordt bijgeladen door het trekkend voertuig. Met de acculaadstekker kunt u er voor zorgen dat de accu ook na lang stilstaan nog volledig geladen is. Ook hier maken de zekerheden van twee noodventielen en de valbeveiliging het systeem compleet. Het TV systeem is alleen beschikbaar voor Tohaco aanhangwagens met één aslijn.

Eco veersysteem
Met het Eco veersysteem heeft u hetzelfde veercomfort, dezelfde kwaliteit luchtbalgen en dezelfde schokdempers als de duurdere modellen: afzinkbaar, comfortabel en veilig. De aanhangwagen dient via een externe bron te worden voorzien van lucht, bijvoorbeeld een draagbare compressor of luchtpomp. De aanhangwagen is voorzien van twee kogelkraantjes en een autoventiel, waarop de luchtbron kan worden aangesloten. Twee hoogte indicatoren geven de rijhoogte aan. Het systeem is alleen beschikbaar voor de motortrailer.


Advies nodig?
Om u te voorzien van goed advies kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Optimaal transportgemak is binnen handbereik met de mogelijkheden die onze aanhangwagens bieden.

 

    

   

    

    

    

    

   

    

    

Financiering

Wij zijn aangesloten bij:


Direct contact

© JackOosterwijk.nl | Privacy & Voorwaarden | Cookies | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl