Aanhangwagen en maatwerk is onze specialiteit

Wij verkopen hoge kwaliteit aanhangwagens van verschillende bekende merken, maar heeft u een 'speciaalbouw' aanhangwagen nodig?
Geen probleem bij Jack Oosterwijk Aanhangwagens. Wij kunnen uw wensen in vervulling laten gaan met de 'speciaalbouw' aanhangwagens.
Of het een plateauwagen, bakwagen, oprijwagen, kipper, (elektrische) schamelwagen, toiletwagen of marktwagen is, geen probleem.
Uw wensen kunnen wij waarmaken! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Zie hieronder de uitgebreide mogelijkheden.

Toiletwagens met een luxe tintje

Jack Oosterwijk Aanhangwagens V.O.F. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van zeer luxe toiletwagens.
Met de nieuwe, buitengewoon comfortabele toiletwagens ontvangt u uw gasten zoals u zelf graag ontvangen wilt worden. Deze extra luxe mobiele toilet-unit is hygiënisch, praktisch en technisch perfect.
Maar bovenal heeft de toiletwagen een interieur en een afwerkingniveau dat moeiteloos kan concurreren met menige permanente sanitaire ruimte.
De royale maatvoering, de gebruikte materialen en de geraffineerde verlichting doen u en uw gasten zelfs even vergeten dat het hier slechts om een tijdelijke voorziening gaat.
De toiletwagens zijn ideaal bij een evenement of een verbouwing bijvoorbeeld, om uw gasten toch representatief te onthalen. Het design, het sanitair en de RVS accessoires: alles zorgt ervoor dat uw organisatie ook hier klasse en niveau uitstraalt.

Zie hieronder de uitgebreide mogelijkheden.

Direct contact

Financiering

Wij zijn aangesloten bij:


Direct contact

© JackOosterwijk.nl | Privacy & Voorwaarden | Cookies | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl